Regio indoor kampioenschap 2015 Varus

Op 24 jan. gingen sommige ouders met hun amazones en ruiters heel voorzichtig op pad naar Wezep en Hierden voor de titelstrijd bij de dressuur want door sneeuwval in de vroege uurtjes was het niet eenvoudig om er te komen.
Maar gelukkig kwam iedereen er veilig aan start en de dames wisten er fijn en goed door de proeven heen te sturen. Niek had pech, zijn pony Chico had zijn pet er vandaag niet naar staan en dacht helaas aan geheel andere dingen deze dag. Jammer Niek!

Succes was er voor een aantal meiden ook, en hoe!
Julia Zwaanenburg reed met Maxima (zie foto) meer als 65% en behaalde de 4e prijs in de klasse B!
Super gedaan hoor! Fijn zo door rijden straks in het buitenseizoen.

In Hierden reed Jo-Anne Koch met Beauty star zelfs meer als 67% bij elkaar. Een prachtige 3e prijs! En de verschillen tussen de 1e 3 amazones waren zo klein... dat kan nog spannend worden daar in Ermelo!
Het toppertje in Hierden was ook nu weer onze Kristy de Roo, met de pony Holthausen Elessar werd ze kampioen in de klasse M2!, en alsof dat niet genoeg was, kwam ze met haar andere pony Tom nipt op het reservekampioenschap in de klasse Z1 te staan. Ook hier maar heel kleine puntenverschillen.
In deze klasse viel ook Thessa Gilbers de jury bijzonder op. Met haar pony Donnertraum mocht ze de 4e prijs op komen halen.

Het Regiokampioenschap springen was op vrijdag en zaterdag in Wezep. In de mooie accommodatie mochten veel van onze leden meedoen, maar het geluk zat niet iedereen evenveel mee.

Een heel goede prestatie echter kwam ook hier van Julia Zwaanenburg. Ze behaalde met de pony Maxima een prachtige 3e prijs en mag in deze klasse wÚl naar het NK in Ermelo. De klasse B dressuur kent geen NK-afvaardiging.

Veel succes straks op de nationale!