Quinty, Kristy en het 6-tal: Gld. Regiokampioen 2014!

Dat het een mooi kampioenschap zou worden op 2 aug. in Zieuwent, dat hadden we stiekum aan al een beetje verwacht. We hadden een grote afvaardiging en het werd een fantastische wedstrijd!

Quinty Vossers liet met First Lady zien waar deze dame hoort te staan, aan top! Met 195 en 196 pnt was ze de allerbeste Gelderse L2-D/E combinatie!

Kristy de Roo weet met Tom elke keer als ze in de ring verschijnt de jury te imponeren. Of dat nu in de dressuur, bij het springen of in een cross is. Met 212 en 196 pnt lag er ook voor haar vandaag het kampioenslint in de Gelderse kleuren klaar in de klasse M1-D/E

Het 6 tal klasse L was vandaag echt duidelijk het beste, met bijna 20 punten voorsprong mogen ze zich kampioen 2014 noemen!
Jo-anne Koch, Juliet Wentink, Melissa Jacobs, Bente Legters, Romy van der Veen Sophie Wasseveld, Sanne Demkes, onder leiding van Sabine Bouwman worden ze elke wedstrijd steeds meer een 'team'.

Bij de Verenigingsteams reden de meiden alle 8 heel erg veel punten bij elkaar. En ook de 8 springers wisten erg netjes door het parcours te rijden, bijna geen foutjes kregen we daarvoor. Dit resulteerde in een prachtige 2e en 3e plaats!

Maar ook Jo Anne Koch met haar pony's Beauty star (L2-D 6e) en Jessy (M2-B 2e) mocht zich voor de prijsuitreiking melden.

Het was een gezellige en vooral ook heel sportieve dag, Op naar de Hippiade!!