Afvaardiging Pony's naar Regiokamp. in Zieuwent 2014

De afvaardiging is bekend!
Voor onze ponyclub zullen individueel aan start komen op de Regiokampioenschappen:

Klasse B: Silke Bruil-Berkenhof's Fly High, L1: Gert jan Heinen-Black Jack, L2: Silke bruil Kantje's Romeo Quinty Vossers-First Lady, Jo-Anne Koch-Beauty Star, Sanne Demkes-Desteney,Isa Bulten-Madonna van de IJsseldijk, M2: Jo-Anne Koch-Jessy, M1 Kristy de Roo-Tom, en Mieke Naberink-Zapp VR.

Bij het springen zijn er startplaatsen voor Kristy de Roo met Holthausen Elessar en Gert Jan Heinen met Black Jack in de B.
Romy van de Veen met Gillspa Sillie, Kristy de Roo met Tom en Elissa Orriens met Diablo in de L
En in de klasse M zullen we Anna Venema met Bas gaan zien.
Verder mag zich zelfs kringkampioen noemen in het M springen, en ze was ook geplaatst in de L2 dressuur maar ze schrijft niet in: Shirley Scholten met Mr. Diago.

Onze club zal verder met 2 teams aan het verenigingskampioenschap deelnemen en ook met een mooi 6 tal!

Kortom er is spannende sport te zien straks in Zieuwent, kom ze allemaal aanmoedigen op 2 augustus!!

Veel succes!