Hippisch Festijn 2013 was zeer geslaagd!

20-21-22 september was het zover... Het Hippisch Festijn 2013 stond op de agenda. Op vrijdag startte de eventingruiters met hun dressuurproef. Op zaterdag was het ook de beurt aan de landelijke ruiters en amazones. Pony's en paarden verschenen aan de start om onder mooie weersomstandigheden hun beste beentje voor te zetten. Op de zondag werd de cross verreden, prachtig weer, mooi terrein en veel goedgemutste vrijwilligers... allemaal ingrediŰnten om een prachtig evenement tot een succes te laten verlopen. Het promodorp was voorzien van een springkussen, knuffelpony's en prachtige stands. Veulentjes werden geveild, de grote prijs van Varsseveld werd verreden en voor het eerst dit jaar vond de succesvolle finale van de Anemone Horsetruck Bokaal plaats, een spannende wedstrijd! Als klap op de vuurpijl werden de kampioenen van pc Varus gehuldigd, een mini interview met Johan en een mooi presentje hoorde daar ook bij.
Ik denk dat we dit jaar ook weer een zeer geslaagd evenement hebben gehad!