Ponyclub bezoekt Horse Event Deurne

14 september zijn we met vele leden van PC Varus afgereisd naar Horse Event in Deurne.
Een mooie extra prijs van 10 entreekaarten van het Hippiade Kampioensteam brachten enthousiaste leden op het idee om de hele club uit te nodigen om mee te gaan. Een groot aantal kinderen maakten van dit aanbod gebruik. Pavo deed een zeer mooi gebaar om dit idee financieel te ondersteunen en zorgde voor het vervoer in 2 busjes. Samen met 'Pavo passagier' Rob Krabbenborg die ook extra voorlichting verzorgde over het Pavo voer en een extra prijs van 100 kg voer ging verloten.
De gelukkige winnares werd JoŰlle Makkink, van harte!

Noortje Mentink mocht meerijden in een sponsorship Pavo Trust clinic van Rob Ehrens wat ook nog eens zeer leerzaam voor de leden was om naar te kijken. Ze behaalde hierin een 5e prijs. Het was zeker een zeer gezellige en geslaagde dag