Kampioen, reserve kampioen nog een reserve kampioen Ún nog een reserve kampioen.... Wat een KAMPIOENEN!

Wat een super Nederlands Kampioenschap voor PC Varus !
Het M viertal en het L viertal zijn Reservekampioen geworden op de Hippiade en de verenigingsteams wisten de Gouden en Zilveren medaille in de wacht te slepen .
Het mooie commentaar in de "Oranje "prijsuitreiking namens de KNHS was
"Als je goed wilt leren ponyrijden ga je naar PC Varus "

Het L viertal wist zich na de 1e proef met een 3e plek te plaatsen voor de finale en deed daar een flink schepje bovenop ! Met 8 % meer reden ze daar een super proef wat hun de 2e plek bezorgde met 70,6 %

Het M viertal behaalde 67,6 % wat hun de Zilveren medaille opleverde

PC Varus team 1 wist met een gemiddelde score van ruim 199 punten en zelfs 4 foutloze rondes beslag te leggen op de Gouden medaille op de voeten gezeten door PC Varus team 2 die met een gemiddelde score van bijna 198 punten en ook 3 foutloze rondes de Zilveren medaille in ontvangst mochten nemen.

Iedereen die mee heeft gereden en gestreden en is komen aanmoedigen ,bedankt en allemaal van harte gefeliciteerd !!